Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Huskvarna mountain, resultat

Nu är vi på väg hem efter ett kul race här nere i Jönköpingstrakten. Det var en riktigt kul bana, fina partier med flowiga stigar, något tekniskt inslag och inte alls så blött som man befarade. En kuperad bana som sög musten ur benen. Ja körde i tempodress, tänkte först köra med armvärmare men hoppade dom och bra var det för det blev varmt och skönt. Men jag är inte överdrivet nöjd med dagens insats…hade inget direkt klipp i benen utan gick på halvfart mest hela tiden. Nu får ja ladda om till nästa helg, då är det första deltävlingarna ur Sverigecupen i xc:) Gunnar körde grymt bra och vann h30 klassen, Stefan körde också bra. I elit var det Mattias Wengelin som tog hem det, fan vad stark han är! Tror vi får en annan svensk mästare i xc i år;) På damsidan körde Ann som tusan och vann.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!