Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Hustomtar i Växjö

Hustomtarna har varit i farten igen! De följde med hem till chefsredaktören igår och var även med idag då vi var in på First publishing (förlaget bakom Cycling Plus, allt om mtb, digitalfoto och många fler) och gjorde studiebesök. Vi var runt och kikade lite på de olika avdelningarna och stannade till i ett litet lager med en massa bra tidningar. Nu väntar en låååång bilresa hem… Och ja är redan kissenödig! Ingen träning idag tyvärr, det fanns helt enkelt inte tid:s

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!