Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Hustomtarna hittar till facebook

Efter önskemål från en del hustomte-fans så tycks hustomtarna lyckats lägga beslag på min dator när jag inte varit hemma och då gjort en facebooksida. På den har de lagt upp lite bilder, vet inte om de har nån större koll på vad de håller på med men jag ska se om jag kan hjälpa dom lite. Om dom nu tror sig vara “kändisar”, haha! Snart kanske Jon och Owe får börja skriva autografer! haha 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!