Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Hustomtarna i media

Sitter och bläddrar i Readly, en app som ja måste säga är helt suverän! För 99:-/ månaden kan man få ett stort utbud av tidningar. Bland annat en hel drös olika fototidningar! Satt och bläddrade i digitalfoto när hustomtarna plötsligt dök upp! Kul! Idag är det kanelbullens dag, så nu ska ja upp i Jeppmans bageri och göra en mjölbomb:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!