Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Hustomtarna önskar Glad midsommar

Midsommarafton idag och hustomtarna är minst sagt igång. Hörde att de höll på att staka runt nere i garaget, for fram och tillbaka med verktyg, ståltråd och tejprullar. Blev såklart nyfiken och hämtade kameran. Först började de avverka blommor i rabatterna och sen var bygget i fullgång. Jag och Hustomtarna önskar alla läsare en glad och trevlig midsommar!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons