Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

I samma sekund ja skrev rubriken såg ja hur fel man kunde läsa den… Hustomtes-pök eller så ja tänkte mig. Hustomte-Spök. haha! Var in till huvudstaden en sväng mitt på dagen och hämtade min nya träningshoj…jisses vilken cykel! Ni får vänta lite innan ni får se den. Var även förbi Mssport och hämtade en actionkamera jag ska göra ett test på till tidningen. Ska bli kul att filma lite nere i Turkiet. Just jävlar, åker ju till Turkiet snart! Ska bli kul, en väldigt spontan resa men det blir säkert bra! 

Tillbaka till Hustomte-spöket! Med en hel del och göra så hann dom inte spöka ut sig så mycket. Nån var ju tvungen att hjälpa mig att packa också!

Fick dessutom besök hemma av några läskiga typer!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!