Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Hustomtsbagarna…

Hustomtarna har idag varit till hjälpande hand då jag varit bagare… Jag har bakat och fotograferat för en artikel till Cycling plus. De är så snälla och vill hjälpa till, men en kniv är stor och tung för en liten hustomte! Men de kompletterar varandra och när en av dem leker ninja kommer den andra med plåster! Nu ska jag ut och lufsa lite i skogen med stavar tänkte jag 🙂

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!