Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Huvudstaden och paket

Har precis kommit hem från Stockholm, fick dra iväg på jobb då en kyrkklocka hade lagt av. Passade på att ta en bild av vackra Stockholm. När ja kom hem och kikade i brevlådan var den proppfull:) finns det nå roligare än att få paket…ja massor, men kul är det! 

Dagens paket var allt annat mjuka, sanningen är ju att hårda paket är roligare än mjuka! Den här gången var det lite fotoutrustning som hade hittat fram. Två stycken gorillapod, en ja tänkt att ha till blixten när ja skjuter med denna extern samt en som ska hålla kameran:) 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons