Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

I 3 dimensioner

Sitter med en träningsvärk deluxe i ben och bak. Gjorde inte många lyft med stången igår men tusan vad musklerna känns paj idag! Fascinerande hur man kan cykla fatbike i snön 5 timmar och känna trötthet förvisso men ingen direkt smärta. Sen lyfter man en skivstång några få gånger och kan knappt röra sig… Så idag har jag passat på att skriva en hel del till tidningen, dock har min idésprutande hjärna tagit över lite och 3d-Tage har gått varm på morgonen. Dels har jag på beställning ritat upp och skrivit ut vajerhållare till en Cannondaleägare. Men sen hade jag en tanke på att göra en kul hållare till actionkameran. En hållare till styret, ett kolfiberrör och en hållare för kameran. Första prototypen fungerade men måste ritas om något. Fascinerande vad man kan göra vid skrivbordet en tisdagsmorgon. image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons