Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

I Dalarna

Nu har husbilen landat i Dalarna. Är på en camping på ett jättefint ställe inte långt ifrån Borlänge. Ätit grillat till middag, och hur tänder en prylbög grillen?! Blev helt vindstilla nu på kvällen så det. Har blivit några turer med helikoptern. Imorgon blir det lite “dalanjutning” för att sedan röra sig mot Falun och provköra lite på banan inför söndagens tävling!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!