Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

I helgen går det utför

Rubriken låter kanske värre än vad det egentligen är. Täkte dra upp till Järvsö i helgen och köra lite utför. Ska bli spännande, har aldrig kört liftburen cykling tidigare. Det närmaste jag har kommit var en gång i Åre då jag cyklade upp och tog liften ner. Dra iväg ett mail på info@jeppman.com om du är sugen på att hänga med!

Nu ska jag snart ut i skogen och jobba lite på min bana. Det finns så sjukt mycket stigar och jag tror jag måste ta på mig gpsen och cykla alla stigar för att få en bra plott över hur alla stigar hänger ihop.haha
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons