Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

I-landsproblem

Jag har ett problem, även om det är ett rätt trevligt sådant. Jag har precis börjat läsa senaste Dan Brown-boken Inferno. Den fängslar läsaren minst lika bra som hans övriga, ni som läst nån av hans böcker vet vad ja syftar på. Själva problemet ligger i hur ja ska lägga upp läsningen av boken. Antingen kan ja läsa mycket…men då räcker den ju inte så länge. Eller så läser ja lite mindre men då får ja ju inte veta hur det går. Det var nog dagens i-landsproblem. Skickar med en bild på dagens väldigt smarriga middag. Mums! Imorgon väntar det vilodag för benen, får se om axeln är mogen för lite överkroppsstyrka!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons