Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Idag blir det distanspass

Bröstkorgen gör fortsatt ont och jag står fast vid mitt beslut om att stå över finnmarksturen. Dock funkar det rätt bra att köra lugnt så därför planerar jag att köra en liten distansrunda idag. 

Den nordligare vägen vore att föredra men en del av vägarna ska tydligen vara avstängd till följd av vattenbombning… “Ursäkta, jag har regnjacka… Skulle ja kunna få cykla här?” Nej det funkar nog inte. Planen är att cykla upp till Ludvika för att imorgon flänga runt med kameran på finnmarksturen:) 

En mysig kaffebild också;)
Ha en trevlig helg allesammans!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!