Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Inför helgens tävlingar

Imorgon drar ja söderut…och en hel del väster dessutom. Ska ner och köra Kattegatt tour nere i Varberg, ett tvådagars xc. Ska dessutom jobba en hel del på vägen ned och göra kundbesök innan ja kommer hem till bror där ja tillbringar natten. Ska bli kul att träffa honom och att få tävla lite. Ja hoppas metrologerna har rätt för prognosen ser ju minst sagt bra ut:) Nu på eftermiddagen blev det ett överkroppsstyrkepass innan en skön sväng i krematoriet. Bjöd sedan Päronen på en variant av Gulaschsoppa med hembakt bröd till, blev väldigt uppskattat:) Nu ska ja packa det sista.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!