Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Inför sista etappen

Tiden går fort och det är snart dags för sista etappen. Efter gårdagens första etapp, 1 timme uppför och dagens andra etapp, 3 minuter utför så blev det på kvällen dags för den tredje etappen, eliminering. Eliminering har varit lite av en akilleshäl för mig, eller jag har väl egentligen bara inte kört så många och de jag har kört har gått rätt dåligt. Igår gick det lite bättre även om jag hade väldigt svårt att få fäste med mina något för klent mönstrade däck. Men hade jävligt kul och när ja åkte ut i vad ja tror är kvartsfinal? Så stod jag och hejade på Andreas Danielsson som med sina färdigheter som gammal downhillcyklist körde till sig en tredjeplats! Heja Sverige! Nu har det börjat snöa ordentligt och 0830… 15 minuter innan start får vi reda på hur dagens etapp ska se ut. Klättrade tack vare den hyfsat genomförda elimineringen till en delad 6:e plats i totalen!

Vet inte om det syns så bra men här är resultatet så här långt

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar