Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Inför smackcrossen

Smack arrangerar ju smackcrossen dagen efter SM, dvs helgen den 16:e och 17:e. Men redan nu i helgen finns det tillfälle att provköra, så här ser det ut…


På lördag – söndag 9-10/11 kl 10-12 är det Banvisning och Öppen träning på SMACK-crossen banan där finalen av CX-cupen kommer att köras söndag 17/11. Banan ligger på Sportfältet vid grusplanen strax öster om Arlandagymnasiet i Märsta. http://goo.gl/maps/HgyFK

Tag med Cyclocrossen eller MTBn och kom och kör banan!
Glöm inte heller bort att anmäla er till tävlingen, CUP-finalen ger fler poäng, anmälan görs senast söndag 10/11 i IndTa därefter efteranmälan på plats.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!