Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Ingen swecup i helgen

Race och väckning av en död kropp igår. Planen var egentligen att åka upp till Härnösand och köra xc cupen i helgen. Men kombinationen av det långa avståndet, att ja inte har något att köra för i totalen och att cupen egentligen är lite av ett fiasko i mina ögon gör att jag styr bilen åt ett annat håll. Åker istället ner till Motala imorgon bitti för att köra Motala 1572. Lite osäker på vad namnet grundar sig i… Men det vet ja nog snart. Det blir en tidig resa så ja får se hur racet går, det blir i tränings- och jobbsyfte. Nu har ja precis varit ute och rullat på en cykel ja testar för Cycling plus, skönt att slippa slita på sitt egna material 😉 haha!

får se om ja kan va snabb som en sån här imorgon

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!