Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Inget mer tempo

Ikväll är det sista tempot och smackserien för denna säsong. Ja tänkte cykla dit och köra, men på linjecykel. Sålde tempocykeln för några dagar sedan. Det är kul med tempo och prylarna runt omkring. Men ja kör det bara för att få lite variation i träningen och då känns det nästan lite onödigt att ha en så fin cykel! Och sålde ja ju min heldämpade mtb för några veckor sedan så nu har ja inte såå överdrivet stor cykelpark! 🙂 så här kunde det se ut;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!