Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Inkörning av bmc

 

Två heldagar med kyrkklockejobb och lite mör i kroppen. Men jag kom ut på min sprillans nya bmc fourstroke! Var ute en sväng i helgen men då var det lugnt distanspass på schemat. Idag körde en betydligt mer teknisk sväng och det var en spännande känsla. Har aldrig riktigt kört på en high end heldämpad 29″. Såklart lite ovant efter 3 säsonger på 27,5″ men jag tror det kan bli tokigt bra! Gjorde lite justeringar på dämparna, ska justera om bromshandtagen och jag har även bytt sadeln till en som passar mitt underrede bättre. Kul cykling och inte så värst kyligt. Man blir ju överlycklig För varje dag man klarar sig utan tjockare handskar och skoöverdrag!

image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons