Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Ja har saknat dig!

En vecka på en karg och hård ö får en att sakna dom man älskar där hemma. Tänker på familjen och min älskade MIA såklart! Men ja tror också att det kan vara bra att vara ifrån varandra lite. Dagens mys med MIA kändes väldigt bra. Nu ska ja äta frukost nummer två med storebror som är på besök! Ha en trevlig dan före dopparedagen!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!