Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Jag är anmäld!?

Men inte för något brott…nej ja är en hyfsat laglydig pojke. Däremot har ja anmält mig till två lopp nu på morgonen, det ena är Kattegatt Tour nere i Varberg. En kul tävling som ja var ner och körde förra säsongen, då var den en del av swe-cup. Nu är den tyvärr inte det så vi får se hur många som kommer och trampar. Anmälde mig även till säsongens första långlopp, Billingeracet i Skövde. I övrigt blir förmiddagen ganska lugn, har lite bröd som ligger och jäser, sen blir det lite överkropps- och bålstyrka. Ikväll är det tempo, va bra att ja lånat ut dom enda hjulen ja har som har lite högre profil, men det spelar ingen större roll, funderar på att hänga på tubhjulen:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!