Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Jag kom inte undan…

Redan igår kväll hade förkylningen börjat koppla ett ilsket grepp om mig och idag när jag vaknade hade kriget verkligen brutit ut. Det låg skadade soldater över hela sängen och uppe längs med kudden kom stridsvagnar dånande. Nja, riktigt så illa är det inte. Troligtvis inget värre än en reseförkylnung. En reseförkylnung är en förkylning man får tack vare massa resande med flyg fullproppade med människor som alla har nån bakterie eller annat smittsamt på sig. Sen jag började satsa mer på cyklingen och tävlar mycket har jag alltid en liten ångest över flygresor… Kommer det här gå smärtfritt?

Hursomhelst ställer jag in dagens träning och vilar istället. Tror det kommer ta några dagar återhållsamhet sen är ja fit for fight igen. Det måste ja va, det är ju snart SM!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar