Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Jag vann pris!

Såg precis att Mattias LundqvistAktivitus utsett en segrare i en fototävling jag hade skickat in ett bidrag till. Bilderna skulle ha med monarkcyklande att göra och mitt bidrag var det när jag lyckades fånga tomten på bild…tränandes på MIN monark!! haha. Jag vann inte, men fick jumbopriset, en vindjacka 🙂 Tack Mattias! Här kommer bilden som vann, samt mitt bidrag, tagna från Mattias Lundqvist blogg.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!