Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Jeppman på väg

Har fått på nya dekaler på Gullefjun så nu är ja ännu mindre anonym när ja är ute och busar:) haha! Satt alldeles nyss på Mia och försökte åstadkomma något men benen ville inte riktigt. Det blev lite utav en fail tyvärr. Blev väl lite distraherad av formel 1 också. Konstigt med tanke på att kvalet var rätt trist… Snart ska ja åka och gratta kusen!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!