Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Jeppmans bageri

Varumärket Jeppman börjar snart bli lika stort som Apple. Det finns Jeppmans bageri, gasthaus, cykelsport och fritidsservice, Rc-byggeri, skivstångshållarsmedja….ni hör ju vilka oändliga möjligheter! Nu på morgonen tog ja rollen som bagare Jeppman och håller på att baka lite grahams- och grynfrallor. Alltid spännande att sätta ihop nya recept och se hur det blir. Ikväll är det smackserien igen, även denna omgång körs vid Lunda livs, 21 km. Håller det fina vädret i sig så trampar ja ut, det är en rätt lagom uppvärmning. Nu ska bullarna bakas ut innan jäsning nr 2 tar sin början!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!