Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Jeppmans Bakery

Jag laddade ju på med ingredienser igår…plus att jag lyckats äta ur frysen till rimliga nivåer 🙂 Så imorse tog jag bagarrollen och bakade lite matbröd och några muffins med rabarber i. Hade kvar lite rabarber i frysen som jag måste göra av med, såg nämligen att det börjar komma upp något ur jorden nere i rabarberlandet! haha. Gjorde två varianter av muffins, en där jag hade rabarber blandat i smeten och en där jag hade en klick rabarber i mitten. Nu får jag konsultera far för provsmakning och utlåtande! haha! Annars blir det nog ganska lugnt idag. Vädret är lite trist men en liten sväng på racern ska jag nog få till. Kanske hälsa på en polare på jobbet 🙂 Ha en bra dag, har ni vägarna för Sigtuna så finns det alltså nybakt hos Jeppmans Bakery!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!