Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Jeppmans julklappstips

Som många av er säkert redan vet så gör ja en hel del jobb för cykeltidningarna “Svenska cycling plus” och “Allt om MTB”. För er som inte visste det… Varje dag lär man sig något nytt:) Nu har jag, tillsammans med chefredaktören tagit fram ett speciellt erbjudande för er bloggläsare! Ni kommer inte hitta ett bättre pris någon annanstans! Vilken suverän julklapp! Bara några enkla klick, slipp överfyllda parkeringar, slipp stå i långa köer, slipp all stress. Klicka bara på länken här nedanför och lägg julklappsletarhysterin åt sidan i år, lägg tiden och energin på träning istället… och läsning av tidningen såklart! Här ska ni klicka! eller på bilden!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!