Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Jobb, bak och banidéer

På morgonen och förmiddagen var jag och far och fixade ett klockspel med inte mindre än 18 klockor! När jag kom hem förberedde jag lite inför morgondagens jobb. Mountainbikesäsongen är över och jag passar nu på att vila lite och istället jobba en del. Idag hade det inte funkat att träna heller…gårdagens vurpa har bara blivit ömmare och idag var bröstkorgen ordentligt öm, plus att jag fått en rinnande näsa…På eftermiddagen satte jag en deg. Hade jäst i kylen som var tvungen att användas.Det blev en dubbel sats med pitabröd. Medan degen jäste var jag ut och gick en sväng i skogen. Jag har lite planer på att bygga en ny testbana. Den här gången kommer det krävas en del tekniska färdigheter. Är planen i alla fall! Har hittat några riktigt fina utförslöpor och några klättringar. Ett kul projekt!!! Man blir ju sugen när man ser Gunnar Töjren och Krippe och Pontus pyssla med sina banor. Den här kommer bli grym!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!