Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Det blev en lång dag igår. Upp till Söderhamnstrakten och jobbade kyrkklockor. Hem och snörade på mig löparskorna för lite syresättning av benen. Körde styrketräning i förrgår och idag är man knappt människa. Så istället skriver jag ut pepparkaksformar och dricker kaffe idag! Julpyntade min älskade espressomaskin. Mysigt ljus och framförallt tokigt gott!

DSC_5437_edit Jesper_Andersson_DSC_5426_SMALL

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons