Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Julhelgstjockis!

image image image


Julhelgen har passerat och likaså nyår!  Helger då det oftast finns tillgång till en och annan godsak. Har väl ingen överdriven övervikt direkt men idag var jag tjock deluxe! 4 timmar på fatbike! Första passet på tjockisen för i år och för denna säsong. Rätt mysigt, började snöa under passet också! Nu ska ja iväg och handla lite i Uppasala.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons