Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Juligt i Kaffeverkstan

Ägnade förmiddagen åt att cykla distanspass. Inte överdrivet kallt tack och lov men blåsigt i kombination med rätt blöta vägar gjorde att benen blev rätt möra. Bar på en fin träningsvärk sen dagen innan också. Hade nog velat dra ut och gasa lite stig men ryggen kändes inte hundra så jag höll mig på grus och asfalt. Kom hem för att byta ut svettiga och leriga kläder till en skjorta innan jag drog iväg på födelsedagskalas 🙂 Väl hemma blev det kafferostande. Hade fått en för mig stor order och hade en och annan böna att förädla. Har fått in en Brasiliansk böna som är gudomligt god som espresso! Vill bara drick mer och mer men när fingrarna börjar skaka och jag sprungit 1200 varv runt huset är det dags att låta espressomaskinen svalna ett tag! haha!

Tycker det är skoj att branda kaffen. Har ju bland annat gjort åt CX-SM, XCO-SM och såklart min nya supersponsor Cykelhuset

Cykelhuset_nya

Måste fixa en ny etikett för tusan! Med rätt utstyrsel och cykel…

Måste också visa etiketten jag satte ihop till dagens kaffebeställning. Kunden, i det här fallet Öster Cykel i Jönköping önskade juligt tema, tycker det blev kanon!

Jesper_Andersson_DSC_5242

Självklart finns det kaffe för omgående leverans, har några påsar etiopiskt, colombianskt, brasilianskt samt kaffe från Guatemala (Guatemalianskt???) Perfekt Julklapp! Nyfiken? Kika på www.Kaffeverkstan.com eller skicka ett mail till info@jeppman.com

Jesper_Andersson_DSC_5238

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons