Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Julklappsångest?

Nu är det inte så många dagar kvar till jul, drygt en vecka. Nu börjar julklappsångesten infinna sig hos folk. “Undra vad pappa önskar sig”, “tror du x vill ha en sån här?” Känner du igen dig. Vill du dessutom slippa att stå i kö för att parkera bilen för att sedan komma in och köa i butikerna…Jag har lösningen på alla problem! Köp en tidningsprenumeration! Ja har tillsammans med Cycling plus tagit fram ett erbjudande till er bloggläsare:) köper ni en prenumeration kommer det inte bara en cykeltidning till en glad brevlådeägare utan ni stödjer även min elitsatsning! Betala kan man dessutom göra efter julen då kulorna börjar rulla in igen;) Gör två flugor på smällen! Klicka på den här länken eller på bilden! www.cyclingplus.se/jeppman_kampanj

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!