Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Julmatskompensation

Ja hoppas att ni läsare hade en riktigt härlig julafton igår! Det hade i alla fall jag! God mat, Kalle anka, familjen och pepparkakor i överflöd:) ja, på julafton unnar ja mig lite godsaker. Ja hade invägning i måndags och ligger strax under det tänkta strecket så jag intalar mig själv att det fanns utrymme för lite julgodis:) Men ja ska såklart ändå ut och trampa en sväng idag. Jag och Zander möts upp vid 8 vid Rosersbergs slott om nån är sugen. Ja vet att inbjudan kom lite sent… Men men, ja fick själv reda på det för 10 minuter sen;) ha en trevlig annandag, och för er som firar jul den 25:e….god jul:)

Julklappen från min underbara stridspatskamrat! 4 par Svampbobstrumpor!!!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!