Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Kaffehysteri

Kaffehysterin fortsätter och även om latteart är kul och tacksamt att fotografera så vill man bara ha en helt vanlig espresso ibland! Den här gjordes på det suveräna kaffet jag fick med mig från Engelberg. Apropå kaffe så ska jag faktiskt in till kaffecompagniet och shoppa lite idag! Förkylningen är i stort sett borta, tar det lugnt på träningsfronten även idag men snart kan jag börja mosa på igen!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar