Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Känner mig degig

Men på ett bra sätt! Håller på att baka morotsfrallor och då är det ju fullt normalt att bli lite degig! Under tiden de jäser en andra gång ska jag bränna av ett pass tillsammans med MIA. Snart kommer ja vara degig på ett helt annat sätt! Fredag idag och tävlingsfritt i helgen. Blev lite sugen på ett sånt där monsterpass där ja cyklar till Norrtälje, kör deras cx race och sedan cyklar hem… Men pannbensträning går bort under tävlingssäsong.

Nu…nu ska du få en omgång MIA!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!