Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Kärleksrostning!

Knappt en vecka kvar till Alla Hjärtans dag! Vad älskar du? Jag älskar bland annat att cykla, fotografera och att dricka kaffe såklart! Älskvärt nog har jag ägnat mig åt alla tre idag! Körde intervaller på morgonen, full fart i skogen! Tycker det är så mycket roligare att köra utomhus, blev i och för sig rätt skitigt idag men det är det värt. Har också rostat en hel del kaffe! Har rostat två sorters etiopiska bönor, en från Brasilien som är tokigt god som espresso samt en limited edition inför Alla hjärtans dag. Det är det sista av Colombiabönan jag rostat rätt mycket av men nu något mörkare rostat. Påsarna är kärleksfullt målade med kaffe! Alltid lite kul att ta fram en ny design:)

imageDSC_7274 image imageOch ett bildbevis på att jag och MrPenguin har varit ute och cyklat en sväng, på cykelbanan och allt! 😉

12675124_10153206679890356_1320110104_o

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar