Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Kattegattstouren del 2

Idag gick det lite bättre. Kom iväg kanon i själva startögonblicket men det blev lite trångt i första gräskurvorna och ja gled ned lite i fältet. sen var det bara köra satan. benen svarade riktigt fint idag och känslan i kroppen var grym. Hade tokigt skoj idag! Låg och tampandes en del med Jesper Gustavsson så då passade ja på att ta åt mig lite av dom “Jesperrop” dom hördes längs banan:) Wengan var snabbast även idag, träffade även hans flickvän som var väldigt trevlig, hon ville skicka Wengan på hemkunskapsläger hos mig:) haha!! Nu väntar en ganska dryg hemresa. Donaldh Andersson lånade min kamera och tog lite bilder men ja får lov att komplettera med dom när ja landat!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!