Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Keps cuppat!

Ännu ett vårtecken har hittat ut! Idag drog säsongen igång med lite träningstävling. Mtb Täby stod som värd för dagens race och de bjöd på en fin, rolig och välpilad bana. Ett bra arrangemang, precis som de alltid får till det. Väldigt kul att komma ut och gasa lite. Roligt att se så många i skogen, tror det var runt 120 startande! Helt otroligt! Det har jobbats på ett samarbete med och från Cykelhuset och Pearl Izumi/shimano Nordic så idag testade jag lite nya arm- och benvärmare och en ny Girohjälm. Funkar super:) På kvällen bjöd jag över mina älskade Päron på middag efter att halvt ha misshandlat cykelresväskan som nu är proppfull, en komplett endurohoj plus reservhjul! Fullt!! Imorgon bitti är det formel 1! Klockan halv sex ringer klockan för starten går vid 06:00! Måste ju hinna brygga lite kaffe också! Ha en fortsatt trevlig helg. Imorgon är det sista chansen att besöka SwedenBikeExpo! Jag ska dit på äftemiddan:)

image imageimage

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.