Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Klättrar på väggarna

Ni känner till känslan. Man har tid över men vet inte f@n vad man ska hitta på. Självklart finns det massor av nyttiga saker att köra. Städa huset, vika tvätt, klippa gräs, läsa intressanta böcker ja ni förstår. Men ändå tar man inte för sig att göra något av det där. Det är då man tar till knepet; Att klättra på väggarna! För mig är denna aktivitet något ja brukar syssla med under vilodagarna. Men borde man inte kunna optimera väggklättrandet? Ja ska göra ett försök;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!