Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

KM med MTB Täby

Undra om man är lite splittrad… Idag var jag nämligen med på en deltävling ur MTB Täbys KM-serie. Det är ju en fördel med att vara med i flera klubbar, utbudet är större när man känner för att gasa. Ikväll var det anstaltsbanan, till stor del densamma som när vi körde Norrort Lightbulb. Jag hann rulla ett varv innan start och de hade byggt ut den redan roliga banan med fler mysiga partier. Drog på från start och låg först de tre första varven. Sen kom Ville och körde om på fjärde varvet. Ville brukar alltid vara snäppet vassare än mig men idag hade ja fina ben så ja gick om och drog upp tempot. Kul med räjs! Blir piano med släktträff i helgen så det kändes bra att få vrida ur lite. För er som eventuellt tänkte smyga förbi på tårta imorgon så får jag tyvärr meddela att jag inte kommer vara hemma…. Födelsedagsfikat blir framflyttat till efter helgen;)

Kommande helg arrangerar Mtb Täby dessutom räjs i Hacksta! Jättefint område som förutom en tokigt skoj Mtb bana även har discgolfbana 😉 mer information om det på www.mtbtaby.se

tycärr är jag på annan ort då och kan inte delta 🙁

image image image image image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.