Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

KM med mtb Täby

Nu på eftermiddagen var det dags för första deltävlingen ur mtb Täbys km-serie. Banan var i stort sett densamma som på keps cup, lite kortare och ja tror vi körde något eller några färre varv. Kom dit i god tid och hann köra 4 varv på banan innan start. En kul bana som är helt plan, inte en enda backe! Men ordentligt stenig bitvis. Kom efter lite i starten och låg nog som 5:e eller 6:e cyklisten första halva varvet innan ja körde upp mig till en fjärdeplats. Låg och jagade bakom Snabb-Ludde från Cykloteket, Ville och fredrich några varv inna Ludde fick problem med växlarna och försvann. Ja gick upp i täten och ledde i två varv. På sista varvet gjorde Ville en snygg omkörning och dök in framför mig. Ut på målrakan tog ja ett grymt mycket bättre spår än ville, så pass att ja fick bromsa för att inte köra på han, kom ut i rullgruset och kunde inte trycka på framåt för fullt, så ja blev tvåa med en halv cykellängd. Kul bana, kul racing:) Kroppen kändes kanon:) Johan Carlström körde in på tredjeplatsen, uppskattningsvis 10 sekunder senare. Idag hade jag kepsutdelning till Ville och Rocco som var tvugna att åka ifrån keps-prisutdelningen….därav kepsen på bilden:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!