Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

KM med Täby MTB

En fördel med att vara med i flera klubbar är att det ges fler lektillfällen:) idag var jag Täby MTB cyklist och var med och trampade km. Var med i starten men efter ett halvt varv orkade jag inte hålla täten längre. En snabb och rolig bana med en del riktigt sköna kurvor. Försökte hänga på Erik Wrang men det fanns inte en sportmössa. Revbenen ömmar lagom mycket. Tror det ska gå att gasa 100% till bockstensturen nästa helg. Det var riktigt kul idag iaf! Kul att få köra lite xc! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!