Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Var ut på en fin sväng idag, cyklade motvind upp mot Knivsta och körde tre varv på Knivsta ck’s fantastiskt fina bana! Banan är verkligen kanonfin nu! Seglade med vinden hem och pillade lite i trädgården. Blev sedan en misärskitotursrunda uppe på discgolfbanan. Lyckades sätta nån birdie men i övrigt blev det ingen vacker uppvisning. Nu blir det formel 1!!! Spännande!!! Det finns ett litet filmklipp på min instagram från dagens cykling, Jeppmanandersson

Snapseed

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.