Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Koffeinhög pryltok…

Nu ska jag avslöja vad som låg i paketet jag hämtade upp under gårdagen… Det här är något som får varje kaffeälskande cyklist att drömma våta drömmar! Jag har genom Tune Sverige fått det stora nöjet att testa en Tune-Kaffekopp samt en kaffetamper! Tune är i grunden ett tyskt företag som tillverkar high end produkter så som styren, styrstammar, hjul, axlar, sadlar och en hel del annat skoj till cykeltokar som vill ha lätta prylar av hög kvalitet. Men här har de alltså tagit tillvara på det faktum att många cyklister är kaffeälskare och tillverkat cykelinspirerade high end kaffeprylar. Kaffekoppen samt det tillhörande fatet är tillverkade i kolfiber, såg de här för några år sedan innan det att jag började dricka kaffe och kände redan då att en sån där måste jag ha! Nu har jag en på lån och den är så tokigt häftig! Fick även ett par “tampers”, alltså det verktyget som man packar det malda kaffet i filtret med. De är tillverkade av Tune Mag nav och satt tokigt fint i handen! Ni må tro att prylbögen i mig slagit kullerbyttor hela dagen! Jag har tampat, extraherat och druckit så mycket kaffe att jag nog får lite svårt att sova i natt! haha!

Jesper_Andersson_DSC_7018 Jesper_Andersson_DSC_7027 Jesper_Andersson_DSC_7039 Jesper_Andersson_DSC_7069  Jesper_Andersson_DSC_7108 Jesper_Andersson_DSC_7128

Här är en länk till kaffekoppen

Och här är en länk till tampern

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar