Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Kölddistans

Lördag idag och därmed stod det distans på agendan. Kikade på termometern och tyckte inte det såg så farligt ut. Vet inte om ja i själva verket verkligen tittade va det stod eller om ja bara tittade på den. Hur som helst klädde ja mig lite snålt, märkte ja när ja kom ut och rullat ett tag. Hade sällskap av Morgan och Allan från smack idag:) Efter ca 3 timmar var ja så kall och frusen om händerna att tårarna inte var långt borta. Att frysa om händerna sådär jättemycket är inte skönt! Vi vek av vid Arlanda och rullade närmsta vägen hem mot Sigtuna. Gjorde ett snabbt depåstopp med nya, lite varmare handskar och fortsatte sedan ut igen. Blåsigt och kallt men med trevligt sällskap gör det inte så mycket! Ja erkänner, ja var dåligt förberedd för kylan idag, vattnet frös också…såklart!

Nu ska ja snart åka och hämta något väldigt väldigt fint ja köpt åt mig själv! Den får ja nog räkna som förtidig julklapp, namnsdagspresent, födelsedagspresent, julklapp igen…åt mig själv:)! Mer om det lite senare:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!