Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Kolmården nästa!

Nu är ja på väg mot Kolmården. Åkte först och plockade upp Frida i team Corratec för att sedan åka till herr Flockhart och lasta om till Corratecbussen:) ja har tagit plats i baksätet och ska agera lite baksäteschaufför! Haha! Ska bli riktigt kul med kolmårdsbiken, tävlingen brukar vara en lerfest men nu när tävlingen ligger nästan en månad senare än vanligt så kan man ju hoppas på lite torrare före!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!