Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Kolmårdsbiken

Foto: Frida Björkman.

Nu är ja snart hemma. Det har gått hyfsat bra idag och ja är helt klart nöjd. Starten går på ett väldigt skumpigt gräsfält innan man kommer ut på en asfaltsväg där man i lugn och ro kan ta sig fram om man kom efter på gräset. Låg med i täten som inledningsvis gick lugnt. Vid första stigen blev det lite trångt och nån framför körde ner i ett lerhål, det blev stopp och ja såg täten försvinna. Kom snart ikapp Martin från Cykloteket som tycktes ha en dålig dag och inte kunde hänga på, lite synd för vi har jagat bra tillsammans förut. Framför mig såg ja flockharts rygg som ja försökte hämta in men det gick inget vidare. Det blev istället till att cykla 2/3 av loppet själv. I mål kom ja, på en 6:e plats. Tydligen var det de 6 första som fick komma upp på prisutdelning. Kul att få vara med där! Som vanligt bjuder det rosa kolmårdengänget på ett toppenarrangemang, bra bana, logistiken runt omkring funkar bra och en grymt lättsam och trevlig stämning! Ja gillar verkligen kolmårdengänget, dom gör cyklandet roligare:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!