Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Jag missade tyvärr en av kompiscrossarna i år…minns inte varför, tror jag glömde bort det. Men idag är det dags igen. Jag hade en fundering på att köra crossen i Norrtälje men Stora Skuggan i Sthlm är närmre så det får bli den. Jag sparar min norrtäljeresa till dess att vi ska köra pannlamperace där. Nu har jag laddat på med gröt och en kopp mumskaffe,vädret ser ut att bli fint och benen är som överkokta ostbågar efter gårdagen! I helgen är det Formel 1 också! Den här helgen kör de i Ryssland, ska bli spännande att se en helt ny bana! Kvalet idag klockan 13:00 och racet går imorgon samma tid. Heja Marcus!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!