Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Konstruktion, Skäjt och möte

Efter min trip till Uppsala satte ja igång med min än så länge hemliga pryl:) Den börjar ta form och ja tror att det blir grymt bra…spännande! Sen drog ja ut med far och skäjtade lite på isen(ja vet att det inte stavas så, men det såg kul ut). Det blåste en del och motståndet i motvinden var härligt! Nu sitter ja på tävlingsmöte med klubben. Skickar med bild på tokarna som ja hade på besök på morgonen:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons