Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Köpt en till cykel

Cyklar är något man inte kan ha för många av… Idag såg ja en annons på blocket och var bara tvungen att åka och köpa. Tanken var först att köpa cykeln, göra i ordning och sälja för nån krona extra…men när ja fick se den på riktigt blev ja kär. Vilket kap! Hur låter inte det här, en cykel där följande bokstäver; Dura ace står på bromsar, nav, styrstam, vevparti, framväxel(tyvärr inte på bakväxeln). Kan ni gissa vad ja fick ge?! 1200:- Ni får en liten smygtitt så återkommer ja med bättre bilder när ja putsat upp och fått på kedjan:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!